ارزيابي و كنترل نقاط بحراني در صنايع غذايي HACCP

ثبت و صدور گواهينامه بين المللي ايزو

یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۰۳

ارزيابي و كنترل نقاط بحراني در صنايع غذايي HACCP

۷۷ بازديد

 

تحليل خطر و كنترل نقاط بحراني (HACCP) يك رويكرد پيشگيري كننده نظام مند براي ايمني غذا و دارو است كه به پيشگري خطرات فيزيكي،

شيميايي، و بيولوژيكي مي پردازد تا اينكه آن ها را در محصول نهايي بازرسي كند.

HACCP در صنعت غذايي براي شناسايي خطرات به القوه غذايي استفاده مي شود، سپس با انجام كنترل نقاط بحراني مي توان ريسك خطرات شناسايي

شده را كاهش داد و يا از بين برد. اين سيستم در تمام مراحل توليد غذا و پروسه هاي آماده سازي شامل بسته بندي و توزيع استفاده مي شود.


 HACCP بصورت بين المللي به عنوان ابزاري منطقي براي تبديل روشهاي بازرسي سنتي به مدرن شناخته شد. براساس سنجش ميزان ريسك، برنامه

هاي HACCP به صنعتو دولت اجازه مي دهد براي اجرا و مميزي توليدات غذايي ايمن منابع خود را بصورت كارآمدي تخصيص دهند. در سال 1994

اتحاديه بين المللي HACCP به منظور كمك رساني در پياده سازي HACCP تاسيس گرديد. اعضاي اين اتحاديه از تمام حرفه ها و صنايع تشكيل

گرديده.


HACCP بطور روز افزون براي صنايع ديگري به جز صنايع غذايي درحال استفاده است، مانند صنايع دارويي و آرايشي. اين شيوه، با روش سنتي «توليد و

تست» فرق مي كند.

شيوه توليد و تست از موفقيت كمي در تضمين كيفيت برخوردار بوده و براي مواد غذايي فاسد شدني بسيار نامناسب است.

 

مزاياي گواهينامه HACCP

 

  • گواهينامه نشان مي دهد كه تجهيزات و وسايل مطابق الزامات غذاييHACCP هستند.
  • HACCP يك ابزار شناخته شده بين المللي براي ايمني غذايي است كه بيشتر اعتماد مشتريان كنوني و مشتريان بالقوه را در سراسر دنيا جلب مي كند.
  • كاهش ريسك محصولات بدون ايمني از طريق شناسايي و مديريت ريسكهاي ايمني غذاي و كنترل نقاط بحراني.
  • بكارگيري يك سيستم HACCP  تعهد شما را نسبت به مديريت فعال ايمني غذا نشان مي دهد.
  • افزايش اطمينان در محصولات شما از ديد مشتريان شما و همچنين داخل سازمان شما.

 

 

جهت كسب اطلاعات بيشتر درخصوص نحوه و چگونگي پياده سازي و اجرا و اخذ گواهينامه ايزو HACCP و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قيمت با

كارشناسان تخصصي ما تماس بگيريد.

 

 

كارشناس بازرگان: خانم كوثري

شماره تماس: 02122926960

 

منبع: WWW.ISO2015.IR 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.