یکشنبه ۲۲ شهریور ۹۴ | ۱۵:۴۰ ۷۵ بازديد
SFBB يك استاندارد ساده و فراگير براي ايمني و سلامت مواد غذايي است
كه در سال 2006 توسط آژانس استانداردهاي غذايي انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY) طراحي و در سال 2010 ترجمه و گردآوري شده است.
استاندارد SFBB ويژه فست فودها، رستورانها، رستوران هتل ها، كترينگ ها، كافي شاپ ها، قنادي ها، مراكز تهيه غذا،توليدكنندگان غذاهاي آماده و توزيع كنندگان
مواد غذايي مي باشد.
اين استاندارد شامل پنج اصل ساده و كليدي مي باشد. اين اصول عبارتند از :
- جلوگيري از آلودگي متقاطع Cross Contamination
- شستشو و ضدعفوني اثربخش Cleaning
- نحوه سردكردن مناسب مواد غذايي Chilling
- پختن و گرم كردن صحيح Cooking
- مديريت Management
مزاياي اين استاندارد نسبت به استانداردهاي مشابه :
- سهولت پياده سازي و هزينه كمتر نسبت به استانداردهاي مشابه
- اخذ گواهينامه جهت ارائه پياده سازي الزامات مربوطه
- انطباق با قوانين ملي
- نشان دادن ايمن بودن غذا به مشتري
- داشتن كاركنان آموزش ديده
- حفظ اعتبار كسب و كار
- پيشرفت كسب و كار
جهت كسب اطلاعات بيشتر درخصوص نحوه و چگونگي پياده سازي و اجرا و اخذ گواهينامه ايزو SFBB و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قيمت با
كارشناسان تخصصي ما تماس بگيريد.
كارشناس بازرگان: خانم كوثري
شماره تماس: 02122926960
منبع: WWW.ISO2015.IR