غذاي سالمتر ، كسب و كار بهتر SFBB

ثبت و صدور گواهينامه بين المللي ايزو

یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۰۳

غذاي سالمتر ، كسب و كار بهتر SFBB

۷۵ بازديد

SFBB يك استاندارد ساده و فراگير براي ايمني و سلامت مواد غذايي است

كه در سال 2006 توسط آژانس استانداردهاي غذايي انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY) طراحي و در سال 2010 ترجمه و گردآوري شده است.

استاندارد SFBB ويژه فست فودها، رستورانها، رستوران هتل ها، كترينگ ها، كافي شاپ ها، قنادي ها، مراكز تهيه غذا،توليدكنندگان غذاهاي آماده و توزيع كنندگان

مواد غذايي مي باشد.

 

اين استاندارد شامل پنج اصل ساده و كليدي مي باشد. اين اصول عبارتند از :

 

  • جلوگيري از آلودگي متقاطع Cross Contamination
  • شستشو و ضدعفوني اثربخش Cleaning
  • نحوه سردكردن مناسب مواد غذايي Chilling
  • پختن و گرم كردن صحيح Cooking
  • مديريت Management 

 

مزاياي اين استاندارد نسبت به استانداردهاي مشابه :

 

  • سهولت پياده سازي و هزينه كمتر نسبت به استانداردهاي مشابه
  • اخذ گواهينامه جهت ارائه پياده سازي الزامات مربوطه
  • انطباق با قوانين ملي
  • نشان دادن ايمن بودن غذا به مشتري
  • داشتن كاركنان آموزش ديده
  • حفظ اعتبار كسب و كار
  • پيشرفت كسب و كار

 

 

جهت كسب اطلاعات بيشتر درخصوص نحوه و چگونگي پياده سازي و اجرا و اخذ گواهينامه ايزو SFBB و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قيمت با

كارشناسان تخصصي ما تماس بگيريد.

 

 

كارشناس بازرگان: خانم كوثري

شماره تماس: 02122926960

 

 

منبع: WWW.ISO2015.IR 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.