استاندارد حلال HALAL

ثبت و صدور گواهينامه بين المللي ايزو

یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

استاندارد حلال HALAL

۴۷ بازديد

هدف از تدوين اين استاندارد ، تعيين الزامات و ويژگي هاي پايه براي انطباق مواد اوليه و فراورده هاي غذايي در هر محله از زنجيره غذايي با احكام و قوانين

اسلام است.

 

استاندارد حلال براي موضوعات زير كاربرد دارد:

 

 

الف- مواد اوليه و افزودني هاي غذايي كه منشاء حيواني يا مستي آور دارند. اين مواد مي تواند شامل: انواع مواد افزودني ، نگهدارنده ، طعم دهنده، قوامدهنده و مانند آن با پايه حيواني و مستي آور مانند ژلاتين ، مايه پنير، آلبومين و تركيبات آنزيمي باشد.

 

ب- فراورده هاي غذايي كه در توليد و فرآوري آن ها ، به هر ميزان هرچند جزئي از مواد اوليه و افزودني هاي با منشاء حيواني يا مستي آور استفاده شده

باشد .اين فراورده ها ميتواند شامل : انواع فراورده هاي گوشتي،لبني، ، روغني ، آشاميدني و فراورده هاي تخميري و الكلي و مشتقات آنها باشد.

 

پ- مواد اوليه ، افزودني ها و فرآورده هاي غذايي كه ممكن است در هر مرحله از زنجيره غذايي با مواد نجس يا غير حلال در تماس باشند. اين مراحلمي تواند شامل دريافت ، آماده سازي ، فراوري ، جداسازي ، استحصال ، استخراج ، تعيين ، بسته بندي ، برچسب گذاري ، علامت كذاري ، كنترل،

جابجايي، حمل ونقل ، توزيع ، انبارش ، عرضه و سرو كردن غذاي حلال و محصولات آن از جمله اجزاي تشكيل دهنده مواد غذايي و تركيبات كمك فراوريكننده باشد.

 

 

ت- مواد اوليه افزودني ها و فراورده هاي غذايي كه روش توليد آنها ممكن است به گونه اي باشد كه منجر به تغيير در اصل حليت ماده غذايي گردد. مانندآب انگور كه بر اثر جوشيدن تا قبل از تبخير دو سوم آن حرام مي گردد.

 

 

جهت كسب اطلاعات بيشتر درخصوص نحوه و چگونگي پياده سازي و اجرا و اخذ گواهينامه HALAL و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قيمت با كارشناسان تخصصي ما تماس بگيريد.

 

كارشناس بازرگاني: خانم كوثري

شماره تماس: 22926960

 

منبع: WWW.ISO2015.IR 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.