استاندارد محصولات ارگانيك ORGANIC

ثبت و صدور گواهينامه بين المللي ايزو

یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

استاندارد محصولات ارگانيك ORGANIC

۴۰ بازديد

 استاندارد محصولات ارگانيك

غذاي ارگانيك غذايي است كه نمي تواند توسط بارور كننده ها، بارور كننده هاي مصنوعي، علف كش ها، مهندسي ژنتيك ( بيوتكنولوژي) ، هورمون هاي رشد، آنتي بيوتيك ها و پرتو افكني توليد شود.

بسياري از محصولات كشاورزي مي توانند به صورت ارگانيك توليد شوند از جمله:

غلات، گوشت، لبنيات، تخم مرغ و محصولات غذايي فرآوري شده

 

كشاورزان ارگانيك:

 

از بارور كننده هاي طبيعي استفاده مي كنند.

از حيوانات شكارچي حشرات، تله و موانع براي مقابله با بيماري محصولات و آفت ها استفاده مي كنند.

استفاده از چرخش محصولات و تكنيك هاي كشت دستي و به آتش كشيدن علف هاي هرز در نهايت كشاورزان ارگانيك از آفت كش هاي غير مصنوعي مانند رتنن و پيرترين استفاده مي كنند.

محصولات لبني، تخم مرغ، گوشتي كه كشاورزان توليد مي كنند از دام هايي است كه از گياهان ارگانيك تغذيه مي نمايند. 

 

برخلاف ساير دام ها ، اين حيوانات از آنتي بيوتيك و هورمون ها استفاده نمي كنند.

براي محافظت از آنها در برابر بيماري از روش هايي مثل نگه داري بهداشتي، چراي گردشي، جلوگيري از استرس و رژيم متعادل استفاده مي گردد.

 

شركت TUVworld  تنها نماينده  TUVworld آلمان در خاورميانه در زمينه صدور برند ارگانيك فعاليت مي كند.

همچنين لازم به ذكر است اين مجموعه عضو انجمن ارگانيك ايران و همچنين انجمن ارگانيك جهاني (IFOAM) نيز ميباشد.

 

 

جهت كسب اطلاعات بيشتر درخصوص نحوه و چگونگي پياده سازي و اجرا و اخذ گواهينامه ORGANIC و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قيمت باكارشناسان تخصصي ما تماس بگيريد.

 

كارشناس بازرگاني: خانم كوثري

شماره تماس: 22926960

 

منبع: WWW.ISO2015.IR 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.