سيستم كيفيت محصول زعفران ISO 3632

ثبت و صدور گواهينامه بين المللي ايزو

یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

سيستم كيفيت محصول زعفران ISO 3632

۸ بازديد

   ISO 3632

زعفران ادويه ايست كه از گياه crocus sativus بدست مي آيد.

عوامل مهم در زعفران رنگ ، طعم و رايحه آن هستند، هر اندازه اين سه فاكتور در اين محصول بالاتر باشد زعفران از كيفيت بهتري برخوردار است.

سازمان بين المللي استاندارد مجموعه الزاماتي را براي كيفيت اين محصول تنظيم كرده كه اعمال اين الزامات منجر به دريافت گواهينامه ايزو 3632 خواهد شد.

اين الزامات شامل تست هايي بر روي رنگدانه ، طعم ، عطر ، گل و خاكستر مي باشد كه زعفران بايد حداقل كيفيت را در اين چند فاكتور دارا باشد ، چنانچه محصول از كيفيت لازم برخوردار باشد گواهينامه ايزو 3632:2011 به محصول داده مي شود.

 

 

جهت كسب اطلاعات بيشتر درخصوص نحوه و چگونگي پياده سازي و اجرا و اخذ گواهينامه ايزو 3632 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قيمت با كارشناسان تخصصي ما تماس بگيريد.

 

 

كارشناس بازرگاني: خانم كوثري

شماره تماس: 22926960

 

منبع: WWW.ISO2015.IR 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.